português | english | français | català

logo

Búsqueda en la base de datos

Base de datos:
FONS
Buscar:
CASTRILLO, FERRAN []
Referencias encontradas:
Mostrando:
1 .. 2   en el formato [Estandar]
página 1 de 1


1 / 2
seleccionar
imprimir

Bookmark and Share
Pallars terra de corder / direcció editorial: Ajuntament de Tremp i Montanyanes ; pròleg de: Maria Barbal i Toni Massanés ; fotografies : Jordi Peró i Ferran Castrillo



[Tremp] : Ajuntament de Tremp : Garsineu Edicions, 2019
145 p. : il. col. ; 23 cm
Conté: bloc1, Les persones i els ramats ; bloc 2, La cuina del corder des del Pallars Jussà. Textos bloc 1: equip tècnic de l'Ajutament de Tremp i montanyanes. Treball de recerca Noemí Ruidor, textos bloc 2: Fundació Alícia i Carnissers/es i restauradors/es del Pallars Jussà ; fotografies Bloc 1: Jordi Peró, fotografies Bloc 2: Ferran Castrillo.



Matèries: Bestiar oví i cabrum ; Races autòctones ; Ramaderia ; Societat rural ; Transhumància ; Costums alimentaris
Àmbit:Pallars Jussà
Cronologia:[0000 - 2019]
Autors add.:Barbal, Maria (Pr.) ; Massanés, Toni (Pr.) ; Peró, Jordi (Il·l.) ; Castrillo, Ferran (Il·l.)
Autors add.:Ajuntament de Tremp ; Fundació Alícia
Localització: B. Pública de Lleida; B. Municipal (La Pobla de Segur); B. Pública Maria Barbal (Tremp)


Enllaç permanent a aquest registre



2 / 2
seleccionar
imprimir
Text complet
Bookmark and Share
Halar, cuina gitana a Catalunya / Fundació Alícia ; fotografies de Ferran Castrillo, Samu Navarrete



Barcelona : Generalitat de Catalunya, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, 2017
95 p. : il. ; 20 cm
Bibliografia.
ISBN 9788439396024

La Fundació Alícia recull en aquest llibre l'herència i la tradició del poble gitano a Catalunya a través d'alguns dels seus plats més estimats. Les receptes, relatades per dones i homes gitanos residents en diferents poblacions catalanes i amb orígens molt diversos dins del territori peninsular i de més enllà, han estat cuinades per la mateixa Fundació juntament amb els representants del poble gitano i coneixedors de la seva cuina.


Matèries: Gitanos ; Costums alimentaris ; Receptes culinàries
Àmbit:Catalunya
Cronologia:[2017]
Autors add.:Castrillo, Ferran (Il·l.) ; Navarrete, Samu (Il·l.)
Autors add.:Fundació Alícia ; Generalitat de Catalunya. Departament de Treball, Afers Socials i Famílies
Accés: http://dixit.gencat.cat/web/.content/home/04recursos/02publicacions/02publicacions_de_bsf/05_immigracio/halar_cuina_gitana_catalunya/halar_cuina_gitana_catalunya.pdf
Localització: Biblioteca de Catalunya


Enllaç permanent a aquest registre



página 1 de 1

Base de datos  FONS : Formulario avanzado

   
Buscar:
en el campo:
 
1     
2   
3